ROIA American Amber Ale

La combinació de maltes de color atorga a aquesta cervesa el color roi (vermell) que li dona nom, com la peça de roba que la Caputxeta portava sobre el cap i les espatlles (o era el llop?)… Ingredients: aigua, maltes d’ordi, flocs d’ordi, llúpols i llevat.
Alcohol 6,7%

 

 

 

 


GUITA_Etiqueta
GUITA “Stout”

Stout Cervesa elaborada amb maltes torrades que li atorguen el seu característic color negre o quasi negre, amb poc amargor però amb un aroma i un retrogust torrat i tossut, com una mula guita. Ingredients: aigua, maltes d’ordi, malta de sègol, flocs d’ordi, llúpols i llevat.
Alcohol 6,2%

 

 

 


seguel
SÈGUEL “Rye IPA”

Moltes imatges antigues de cultius de cereal al Pirineu mostren garbes de sèguel (sègol, centeno) apilades als prats. La seva aportació a la cervesa que teniu a les mans es tradueix en un cos més cremós, tons rogencs en el seu color, i un gust amarg i aspre al final al final. Ingredients: aigua, maltes d’ordi, malta de sègol, flocs d’ordi, llúpols i llevat.
Alcohol 6%

 

 

 

 

 

 

 


seguel
FURRA “Pale Ale”

Specialty Beer Cervesa elaborada exclusivament amb llúpol salvatge recollit al Pallars, amb un caràcter suau però també especial i esquerp, com el seu nom. Ingredients: aigua, maltes d’ordi, flocs d’ordi, llúpol i llevat.
Alcohol 5,8%

 

 

 

 

 

 

 

 


boumort crevezas1
BOU MORT “American Pale Ale”

Anys d’amistat amb l’Anna i el Gabi ens han portat a crear aquesta cervesa que podreu tastar si us atanseu al refugi Cuberes, a la Reserva de Boumort. Líquid vital per un lloc exclusiu, que bé val compartir-lo amb bona companyia.
Ingredients: aigua, maltes d’ordi, malta de sègol, flocs d’ordi, llúpols i llevat.
Alcohol 4,6%