boumort crevezas1
La combinació de maltes de color atorga a aquesta cervesa el color roi (vermell) que li dona nom, com la peça de roba que la Caputxeta portava sobre el cap i les espatlles (o era el llop?)… Ingredients: aigua, maltes d’ordi, flocs d’ordi, llúpols i llevat. Alcohol 6,7%
Specialty Beer
Impressió General


Cervesa elaborada exclusivament amb llúpol salvatge recollit al Pallars.

Aroma
Baix a moderat, a llúpol americà, amb característiques florals i cítriques, maltositat mitjana- baixa, amb un caràcter moderat a caramel.

Aparença
Color daurat mig, cervesa clara, amb espuma de mida mitjana de color blanc, amb bona retenció i resistència en copa.

Sabor
Sabor de llúpols mig-alt, reflectant el caràcter de llúpols americans florals. Sabor a malta mig-baix, amb un lleuger toc de malta de sègol que proporciona un final sec i net. El sabor del llúpol i malta de sègol persisteixen en el retrogust, amb un lleuger sabor a alcohol.

Sensació en boca
Cos mig a mi ple, carbonatació mitjana-alta, amb bombolla petita final, suau amb poca astringència.

parrilla de carne de ciervo
Un estil ideal per maridar amb formatges, carns i embotits. Aquest tipus de cerveses d'alta fermentació combinen amb un bon nombre de plats senzills, el que la fa ideal per ser servida en ocasions comunes. Combina bé amb hamburgueses, pizzes, aletes de pollastre, menjar asiàtic i mexicà i, en general, amb menjar picant o fregit.

Recommended Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *