furraSpecialty Beer Cervesa elaborada exclusivament amb llúpol salvatge recollit al Pallars, amb un caràcter suau però també especial i esquerp, com el seu nom. Ingredients: aigua, maltes d’ordi, flocs d’ordi, llúpol i llevat. Alcohol 5,8%

Impressió general
Cervesa artesanal Pale Ale, fàcil de beure, orientada a la malta amb notes de llúpol, ben balancejada, refrescant i sense sabors agressius.

AromaAroma a malta de lleuger a moderat. Possiblement amb una nota lleugera a pa. Té un aroma baix a moderat a llúpol amb notes d’herbàcies degut al llúpol salvatge tipus centreeuropeu.

AparençaColor groc suau tirant a daurat. Clara, espuma blanca de baixa a mitja intensitat, amb bona retenció a copa.

SaborCos de lleuger a mig, carbonatció mitja amb bombolla petita, delicada sense ser intensa.

servicio de embutidos y queso
Un estil ideal per maridar amb formatges, carns i embotits. Aquest tipus de cerveses d’alta fermentació combinen amb un bon nombre de plats senzills, el que la fa ideal per ser servida en ocasions comunes. Combina bé amb hamburgueses, pizzes, aletes de pollastre, menjar asiàtic i mexicà i, en general, amb menjar picant o fregit. Una cervesa abadia, on predominen els matisos florals i afruitats de la poma, aconsegueix una gran harmonia amb les notes lleugerament àcides i especiades del formatge manxec curat.