stout guita
Stout Cervesa elaborada amb maltes torrades que li atorguen el seu característic color negre o quasi negre, amb poc amargor però amb un aroma i un retrogust torrat i tossut, com una mula guita. Ingredients: aigua, maltes d’ordi, malta de sègol, flocs d’ordi, llúpols i llevat. Alcohol 6,2%

Guita “STOUT”

Impressió General
Cervesa artesana Stout, negre, amb suau sabor torrat pronunciat, similar al cafè. Cervesa ben “balancejada” amb una mica de dolçor a malta. El sabor torrat és sec, amb notes de cafè una mica axocolatat.

Aroma
Moderat aroma com a cafè, amb lleuger toc a xocalata negra, amb notes secundàries a cereals torrats, aroma a llúpol baix o inexistent, la malta torrada domina en el aroma.

Aparença
Color negre opac, una espuma espessa cremosa, color canyella, amb bona retenció en copa.

Sabor
Moderat a moderat alt a maltes torrades, com a cafè. Amb un caràcter a xocolata negre en el paladar, sabor a llúpol baix terrós amb un nivell d’amargor mig-baix.

Sensació en boca
Sensació en cos mig ple a ple, amb un caràcter cremós, carbonatació moderada a alta. Pot tenir un toc astringent al d’un torrat.U

fresas caramelizadas al choclata
Les cerveses Stout ofereixen un estil ideal per maridar en l’univers dolç. Bona prova d’això és la deliciosa combinació de postres amb intens sabor a xocolata amb cervesa negra i el seu delicat sabor de regalèssia i fruits secs. Qualsevol plat que tingui xocolata a la seva salsa (perdius i guatlla o cuina mexicana) troba en la cervesa un excel·lent acompanyant.