CERVEZA AMBER
American Amber Ale La combinació de maltes de color atorga a aquesta cervesa el color roi (vermell) que li dona nom, com la peça de roba que la Caputxeta portava sobre el cap i les espatlles (o era el llop?)… Ingredients: aigua, maltes d’ordi, flocs d’ordi, llúpols i llevat. Alcohol 6,7%

ROIA “AMERICA AMBER ALE”

Impressió General
Cervesa artesanal americana de color ambar, llupulada d’intensitat moderada, amb sabor maltós i a caramel.

Aroma
Baix a moderat, a llúpol americà, amb característiques florals i cítriques, maltositat mitjana- baixa, amb un caràcter moderat a caramel.

Aparença
Color ambar-Vermellós, amb espuma moderadament grossa, blanca amb bona retenció en copa.

Sabor
Moderat a llúpol de característiques de les varietats americanes, sabor a malta moderat, amb una dolçor inicial a malta i seguit d’un toc a sabor moderat a caramel.

La malta i l’amargor del llúpol estan ben balancejats, amb un sabor amarg a llúpol que persisteix al final.

Sensació en boca
Cos mig a mi ple, carbonatació mitjana-alta, amb bombolla petita final, suau amb poca astringència.

pescado y marisco fresco
Quan els peixos han estat fumats acompanyen molt bé les cerveses clares del tipus Ale i les de l’estil Pilsen, sempre amb marcada amargor. És molt comú servir peix fumat amb salses especiades de mostassa, de vegades fins i tot agredolça, la qual cosa fa que la cervesa sigui encara més recomanable..La cervesa potencia el sabor d’alguns peixos crus com el salmó i la tonyina, dos peixos molt grassos amb sabors intensos iodats. L’oli d’oliva i altres amaniments utilitzats en carpaccios, com el pebre mòlt i la llimona espremuda, accentuen aquesta afinitat.