seguel2
Rye IPA Moltes imatges antigues de cultius de cereal al Pirineu mostren garbes de sèguel (sègol, centeno) apilades als prats. Fou un conreu ben adaptat a l’alçada i a les baixes temperatures. La seva aportació a la cervesa que teniu a les mans es tradueix en un cos més cremós, tons rogencs en el seu color, aroma especiat, i un gust amarg i aspre al final al final. Ingredients: aigua, maltes d’ordi, malta de sègol, flocs d’ordi, llúpols i llevat. Alcohol 6%

Impressió General

Cervesa estil American IPA, llupolada i amarga, amb llúpols americans i malta de sègol, amb predomini dels llúpol per sobre de la malta, amb un final sec i net.

Aroma

Aroma a llúpol americà, amb tocs florals i resinosos, amb un toc de malta de sègol.

Aparença

Color daurat mig, cervesa clara, amb espuma de mida mitjana de color blanc, amb bona retenció i resistència en copa.

Sabor

Sabor de llúpols mig-alt, reflectint el caràcter dels llúpols americans florals. Sabor a malta mig-baix, amb un lleuger toc de malta de sègol que proporciona un final sec i net. El sabor del llúpol i malta de sègol persisteixen en el retrogust, amb un lleuger sabor a alcohol.

Sensació en boca

Cos mitjà-lleuger a alt amb textura suau, carbonatació mitjana-alta amb bombolla petita i sensació final d’astringència gràcies al sègol.

pollo y conejo al ajillo
Al pollastre li agrada tant la cervesa que fins i tot entra als testos en un gran nombre de receptes. Naturalment, acompanyar aquests plats amb la resta de la cervesa que hem cuinat sempre serà una bona idea.La cervesa també es combina amb el pollastre a la planxa de llimona, els pits de pularda a l’estrafolari i l’humil pollastre a l’all. No obstant això, no és del tot bo combinar la cervesa amb el pollastre rostit, ja que la cervesa pot amb els sabors suaus de l’aviram.